Een broodje kebab via Instagram

boekman

Boekman 99, het tijdschrift voor kunst, cultuur en beleid, staat deze zomer in het teken van kunst en cultuur voor en door jongeren. De titel “Creatief en ondernemend: Jonge makers en doeners in cultuur” verwijst naar de actieve en vernieuwende rol van jongeren op het gebied van kunst en beleid.

Namens Imagine IC schreef ik in dit nummer een artikel over veranderingen in de erfgoed wereld en hoe het doen en laten van jongeren deze verandering beinvloeden. Ik ga in op twee projecten van Imagine IC: ‘Panna’s en Akka’s en ‘Let’s party’. In beide projecten is de wereld van jongeren zelf van grote invloed op het werk van erfgoed professionals.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s